Klient | Terapeut

berättelser

Nu sover Aina gott igen – Gunnar har slutat snarka.

Aina ringde till mig och frågade om zonterapi kan hjälpa mot snarkning? Jag svarar att det är fullt möjligt, men att det inte går att lova.

När Gunnar kommer har han precis haft en förkylning. Han snarkar alltid extra då, nu hade både han och Aina fått nog. Vi pratar om hur ofta han är förkyld och om han brukar behöva använda någon medicin. Näsdroppar har varit Gunnars räddningsplanka och det kan hända att han använt flera ggr/dag.

Min erfarenhet är att det kan ta tid då näsdroppar ofta gör slemhinnan extra svag och lättirriterad. Vi byter ut näsdropparna mot homeopatiska droppar. Han köper även en kanna för att kunna skölja näsan och så får han tre behandlingar till att börja med. Det sätter igång en rejäl rensning från hans bihålor och det är bra att hans öppningar från bihålorna är så öppna att slemmet kommer ut. Han snarkar fortfarande och är lite otålig. Han kan dock tänka sig att fortsätta för han märker ju att något händer.

Efter ytterligare tre behandlingar har Gunnar haft flera "snarkfria" nätter och Aina är mycket positiv och vill att Gunnar fortsätter.

Förra veckan ringde Aina och berättade att Gunnar har fått mera ork och är piggare på kvällarna. De har börjat dansa och Gunnar gör flera nya saker som överraskar.

 

 

Erfarenheter från min klinik

Här är några patient fall som jag vill dela med mig av till Er. De flesta blir helt besvärsfria och andra får lindring av sina symtom. Ofta blir de även av med "problem" som de tidigare inte uppmärksammat. Som tex magen sköter sig varje dag numera, eller jag sover bättre och är piggare på morgonen, nuförtiden har jag bättre ordning och får mer gjort utan att stressa.

Ja, listan kan göras lång över de positiva förändringar som kunderna får efter några behandlingar.

  • Lars 50 år: Hade cirkulationsbesvär, så svåra att han inte längre kunde göra sina morgonpromenader utan att stanna och vila flera gånger eftersom fötterna började bli stumma och göra ont. Efter första behandlingen kände han en klar förbättring och när han fått 3 behandlingar var han helt besvärsfri.
  • Johanna 25 år: Haft besvär med mage-/tarmkanalen i många år. Mycket ont och svullen med oregelbunden avföring. Fått diagnosen IBS och längre kunde ej sjukvården hjälpa. Har med zonterapi och kostförändring blivit helt besvärsfri.
  • Man 45-år: Årstidsbunden Hortons syndrom blev fri från huvudvärk efter endast två behandlingar.
  • Erik 20 år: Problem med huvudvärk och trötthet. Gått igenom många undersökningar men sjukvården har ej hittat något fel. Har efter några behandlingar blivit piggare och huvudvärken är borta.
  • Peter 18 år: Problem med hö knä, smärta och svullnad. Ibland så ont att han behövt kryckor för att ta sig fram. Sökt läkarvård och gått igenom många undersökningar men ej fått klarhet i vad som är problemet. Testade zonterapi ett antal gånger och svullnaden och smärtan har klingat av.

 

Maria Swensån,
Marias Livsport Mellerud

 

Hela familjen blev hjälpt med gallbesvär, pollenallergi och eksem

Lisa 48 år ringde och beställde tid för en zonterapibehandling. Hon ville prova om den kunde hjälpa henne mot sin "onda galla" och hennes återkommande svampinfektioner. Båda besvären hade hon haft i flera år. När hon fick sin första behandling berättade hon att det var många sorters mat hon fick undvika eftersom hennes galla var så känslig. Svampinfektionerna var också irriterande och hon skulle vara så tacksam om de minskade. Vid nästa behandling kände hon att svampinfektionerna minskat och gallan reagerade inte lika snabbt som tidigare. Hon kände sig verkligen lättad och ville gärna fortsätta med zonterapi.

Efter fem behandlingar var både gallbesvär och svampinfektioner helt borta.

Nu hade hennes man Erik också blivit intresserad. Han var allergisk mot pollen, äpplen och nötter och undrade om zonterapi kunde hjälpa även mot detta. Jag berättade att många blev bättre men att jag inte kunde lova något. Erik ville i alla fall prova och fick sin första behandling i mars när det fortfarande var pollenfritt. Han fick inte så många reaktioner efter de två första behandlingarna men fortsatte för att bygga upp immunförsvaret. Under pollensäsongen kom Erik på behandling varje vecka. Han var inte helt besvärsfri men märkte stora förbättringar sedan tidigare år, t.ex. behövde han inte ta några mediciner och han kände sig piggare. Erik fortsatte även efter pollenperioden att få zonterapi en gång per månad.

När hösten kom och äpplena började mogna på fruktträden, provade han att äta av dem. Han fick ingen allergisk reaktion och var glad för det. Efter äppelperioden provade han att äta lite nötter och även det gick bra.

Nu ville också parets son Bo 13 år prova att få zonterapi mot sina eksem i hårbotten. Bo kom för att få en behandling. Han tyckte det var spännande att prova på och satte sig tillrätta i stolen, lyssnade och njöt av knastret i vedkaminen. Vi pratade om hur stressigt det ofta var i hans skola. Han hade märkt att hans eksem ofta blev värre när det var jobbigt i skolan. Stressen gjorde också att han sov sämre på nätterna.

Efter fem behandlingar var eksemen nästan helt borta. Bo sov också bättre och kände sig överlag piggare. Han ville ändå fortsätta att få behandlingar varje månad för han märkte att de också hjälpte honom att bättre hantera stressiga situationer i skolan.

Ewa Myrström
Integrativ zonterapeut

 

 

Nu orkar jag tänka klart

Sofia 35 är gift och mamma till 2 barn, 6 och 2 år gamla, Sara har börjat förskolan och Erik går på dagis. Sedan 6 månader är Sofia tillbaka på sitt jobb som butiksbiträde på ICA, det känns kul att träffa arbetskompisar igen och hon trivs med sina arbetsuppgifter.

Sofia vill ha hjälp mot huvudvärken och "bomullskänslan "i huvudet som gör att hon ibland inte "orkar tänka klart". När den här känslan kommer över henne så tappar hon lätt sitt tålamod och hon beskriver att det går alldeles för ofta ut över barnen.

Den här situationen är inte ovanlig för en småbarnsförälder. Det är ofta för många bitar som skall falla på plats i livspusslet och om man kan unna sig att ta emot någon typ av behandling är det guld värt under denna period.

Behandlingen hjälper Sofia med att få mera lugn och ro i kroppen. Hon berättar att hon känner sig helt avslappnad samma kväll och att hon sover gott i ett par nätter efter behandlingen.

Hur kan man förklara att hon känner sig så här efter behandlingen?

Zonterapibehandlingen ger henne en allmän avslappningskänsla i hela kroppen som gör att hon känner sig mera tillfreds. Den ökade blodcirkulationen till diafragman gör att gamla spänningar släpper och hon kan ta djupare andetag. När hon blir mera avslappnad och får bättre cirkulation till både nackkotor, senor och muskler släpper oftast spänningsvärk i huvudet.

 

 

Ewa MyrströmEfter tre behandlingar har det hänt massor

Jag heter Gudrun, och har i cirka 20 år haft stora problem med hypotyreos (låg ämnesomsättning). Den "vanliga" sjukvården har varit en stor besvikelse. Jag började hos Ing-Marie helt förutsättningslöst, eftersom jag inte visste hur det fungerade eller vad som skulle kunna hända. Efter tre behandlingar har det hänt massor.

Första behandlingen var mycket plågsam, hon sa att vi skulle få igång mig. Redan på väg hem från Ing-Marie, kände jag att fötterna började "koka", och allt eftersom, kände jag mina ben vaknade, längre och längre upp. Sedan började min täta näsa att rinna, och jag snöt mig, och snöt mig, tills bihålorna var tomma.

Första natten sov jag som en stock, och vaknade utvilad när väckarklockan ringde. Jag hade inte behövt gå upp på toaletten en enda gång. Jag märkte små förbättringar hela tiden fram till nästa behandling, god sömn, nästäppan var borta, 6 kilo försvann, inte lika förlamande trött, och det märkligaste av allt: min hjärna började fungera igen. Under våren har jag försökt sticka en babyfilt, men det blev fel hela tiden, så jag fick repa upp, gång efter gång. Nu var det bara att sticka på.

Andra gången var lika plågsam. Nu sa Ing-Marie att hon gjorde en utrensning, och sa att jag inte skulle märka några dramatiska förändringar. Hon hade fel, det gjorde jag. Jag hade varit i Oslo, till Green Doctors, och skulle ta prover, morgontemperatur och dygnssamling av urin. Före behandlingen: temp. 36,1, dagen efter behandlingen 36,5, och sedan 36,7. Jag fryser inte längre! Dygnsamlingen av urin, var det nästan så jag skämdes att lämna in. Den var mycket grumlig, så nog hade det blivit utrensat.

Ingen migrän har jag haft sedan denna behandlingen, mina psoreasis-armbågar börjar bli släta och fina, efter många år av skrovliga, spruckna torra hudproblem. Det roligaste denna gången var att min överarmar, som har varit stenhårda svullna "myxödemarmar" har krympt ihop. Jag har fått "gäddhäng". Mina armar kommer numera intill kroppen, och det påverkade i sin tur min nacke, till det bättre.

Tredje behandlingen var för två dagar sedan. Inte lika plågsam. Denna gången "hängde" Ing-Marie upp min mage. Magen blev mindre redan under behandlingen. Ing-Marie sa att jag är ett mirakel, men jag tycker nog att det hon som är ett. Jag kan numera dra in magen, de var länge sedan. Detta i sin tur förbättrade mitt ljumskbråck, som sjukvården helt struntat i sedan 4 år tillbaka. Det bästa av allt denna gången: Jag fick min röst tillbaka: Jag kan sjunga igen, utan att bli andfådd. En hel oktav till, fick jag av Ing-Marie. Jag klarar fler högre toner, och kan hålla ut tonen. Från mörk alt, till andra sopran. Och magen är "platt". Glädjen bubblar i mig, och jag börjar få tillbaka min energi. Helt underbart att bli som fôlk igen. Ska bli så spännande att se vad hon hittar på nästa gång.

 

 

Ewa MyrströmJag blev av med sockerberoendet

Jag heter Bosse Eriksson, är 62 år och bor i Forshaga. Jag har haft problem med halsbränna sedan 1980-talet. För drygt 15 år sedan konstaterades att jag har ett bråck på övre magmun och blev ordinerad losec.

Sedan dess har jag tagit en tablett varje kväll och varit i stort sett besvärsfri.

I augusti 2010 fick jag kontakt med Ing-Marie för första gången. Efter ett par behandlingar samtalade vi om att jag skulle prova en naturlig saltsyreprodukt (digest) och se hur jag reagerade på denna.

Jag testade denna och höll uppe med losec. Nu efter en månad tar jag endast en digest före frukost och och det känns bara bra.

I månadsskiftet oktober november föreslog Ing-Marie att jag skulle sluta äta godis för att minska kroppens sockerintag som var ganska stort.

Jag provade och har sedan dess gått ner från 85 till 75 kilo utan att ändra på nånting annat. Just nu tycker jag att jag mår bra överhuvudtaget.

Forshaga 11 03 12
Bosse

 

 

Ewa MyrströmJag fick livsglädjen tillbaka

Hejsan, jag heter Doris o jag har besökt Ing-Marie vid 4 tillfällen.

Vid allra första besöket kunde Ing-Marie tala om för mig att jag hade en låsning i hjärnstammen. Helt otroligt!

Hur kunde hon känna detta?

Jag blev rekomenderad Kraniosakrala behandlingar samt Cellular Defense droppar för gifterna i kroppen. Efter en kort tid kände jag mig mycket piggare och fick livsglädjen tillbaka.

Jag rekommenderar Ing-Marie av hela mitt hjärta.

Doris

 

 

Ewa Myrström Integrativ zonterapi är kraftfullt

Jag har varit hos Ing-Mari vid 4 tillfällen och det har varit mycket bra. Dels för att hon arbetar med Integrativ zonterapi, som är lite kraftfullare och dels för att hon är en fantastiskt duktig och erfaren terapeut som jag har stort förtroende för.

Jag har fått hjälp på flera olika områden, bl a fick jag veta att jag bör undvika mjölkprodukter vilket har gjort att jag har gått ner i vikt och mår mycket bättre.

Hälsningar Aina

 

 SVERIGE | ih@integrativzonterapi.se | +46 (0)530-203 11 | +46 (0)70 861 38 61 | Örs Prästgård 3, 464 92 Mellerud