utbildning

Utbilda Dig till Integrativ zonterapeut

1,5 årig distansutbildning med veckoslutsseminarier, som ger Dig möjlighet att verka som terapeut enskilt eller i team. Du kan gå kursen enbart för Din egen skull som personlig utveckling.

Distansutbildning på deltid med teoretiska och praktiska studier fördelad över 14 helgträffar, Lördag – söndag, samt 2 mån praktik med fortsatt handledning.

Kurstart 20/10 2018
Plats: Göteborg

Studieplan »»
Zonterapi hjälper »»

line

Så här tycker några elever om utbildningen

"Jag upplever att studierna till integrativ zonterapeut är en spännande resa. En resa genom kroppen och alla dess organ och system och hur de fungerar. Det är också en resa genom våra föreställningar och attityder om vad hälsa är och hur vi ska uppnå den. Och allt detta i foten!"
Henrik Westberg

"Integrativ Zonterapi är något av de bästa jag har stött på i behandlingsväg. Jag arbetar själv i ett stort hälso- och friskvårdsföretag och det är dessvärre inte ofta man blir imponerad av en behandling. Efter min första behandling förstod jag direkt att Integrativ Zonterapi var ett unikt system. För mig känns det givet att gå denna kurs oavsett om jag skulle arbeta med detta eller inte. Emellertid är det min övertygelse att en Integrativ Zonterapeut kommer att se en ljus arbetsmarknad framöver. Kursen kan helt klart rekommenderas och egentligen borde alla kroppsterapeuter gå denna kurs oavsett om man arbetar med fötter eller ej."
Patrick Wahlberg

"Det var intressant och lärorikt. Kul med nya insikter och tankebanor. Pedagogiskt upplägg, lätt att förstå och hänga med trots att så mycket var nytt för mig. Som på Universeum – allt hänger ihop!"
Linn Pålsson

"Med tanke på omfattning av innehållet har metodiken som ligger till grund en stor betydelse för mig att kunna ta till mig all information. Grundfilosofin att läka hela människan blir mer och mer självklar ju längre in i utbildningen jag kommer. Jag själv uppskattar mycket att det har lagts mycket tid åt vätskornas flöde och dess olika stora betydelse. Det som var bra för mig var att lära mig flödesbehandlingen med förbundna ögon (hur kan det gå till? :-). En annan del som jag uppskattar mycket är den coaching som vi även lär oss i denna utbildning. Coaching gör att vi får klienten at öppna upp sig sant och spontant." För dig som har funderat på en utbildning i Zonterapi, kan jag varmt rekommendera denna.
Désirée Widbro

 

 

Vilken tur att så många före mig.......

Vilken trevlig tanke att vi kan hjälpas åt på den här planeten att må bra genom att trycka på våra fötter och tänk så bra att det är många före mig som använt sig av denna metod och att vi hela tiden blir fler och fler!

Här krävs ingen dyrbar utrustning - bara en skön stol att sitta eller ligga i eller så kan man sitta på marken.

Använd sedan dina händer ev. En pinne eller penna och Din kunskap för att hjälpa andra till ett bättre mående. Med tankar på miljö och resurssparande metoder så kan det väl inte bli bättre eller?

Jag tänker på en av mina lärare Charles Ersdal som gjorde ett fantastiskt arbete för zonterapins utveckling.

Han som en av flera föregångare alltifrån egyptier, mayaindianer, kineser mfl. har verkligen med stor kunskap och respekt just använt sig av kunskapen om att det i våra fötter finns en möjlighet att stimulera kroppen och själen till att må bättre.

 

 SVERIGE | ih@integrativzonterapi.se | +46 (0)530-203 11 | +46 (0)70 861 38 61 | Örs Prästgård 3, 464 92 Mellerud